Aktiviteter i september måned 2018

 

Fredag d. 7. september 2018 kl. 18 - Fællesspisning i Ølby

Husk mad og drikke til dig selv. Efterfølgende hygger vi med kaffe, kage og frugt.  

 

Lørdag d. 15. september 2018 kl. 15.00 - O'Flanagans, Køge

Klubbens medlemmer har tradition for at mødes den 15. i måneden. Se forbi til lidt hyggesnak hvis du har lyst.

  

Torsdag d. 27. - 29. september 2018 - Sort Sol

Sort Sol med besøg på Føhr og Friedrichstadt

Tag med til Nord Tyskland, hvor vi skal opleve det populære naturfænomen ”Sort Sol”, hvor stærene før de går til ro for natten, tegner et fascinerende mønster på himlen.
 
Har du lyst til at være deltager på en bustur fra 27. til 29. september, hvor vi skal opleve Sort Sol som er en fantastisk naturoplevelse.
Vi bor på Niebuller Hof i Nord Tyskland, og jeg  har forhåndsreserveret 5 dobbeltværelser i 8 dage.
 

Dag 1:  Efter endt opsamling kører vi via Storebæltsbroen til Fyn, videre til Jylland.  Her skal vi besøge ECCO som ligger i Bredebro i Sønderjylland. Vi får en forevisning af ECCO`s historie fra start til nu og vi spiser en let frokost på Café Sko. Vi får mulighed for at handle i den største ECCO butik med et ECCO Premium Outlet, hvor vi kan købe 2. sorteringsprodukter fra ECCO til nedsatte priser. Vi køre fra ECCO, ned over grænsen til Tyskland og til Niebüll, hvor vi finder vores hotel. Vi indkvarteres og får serveret suppe, inden vi mødes med vores naturvejleder som tager os med til ”Sort Sol” ude i marsken, hvor stærene forhåbentlig vil opføre deres smukke ballet for os. Derefter retur til aftensmad på hotellet.

Dag 2: Efter morgenmaden køre vi til Dagebüll hvor vi sejler til Wyk på Føhr og når vi ankommer til øen, står vores lokale dansktalende guide klar til at tage os med på en spændende rundtur. Föhr rummer charmerende landsbyer, fuglekøjer, vindmøller, kirker, brede diger og millioner af trækfugle. Den Danske Kong Christian d. 7. og Dronning Caroline Mathilde ejede tidligere et sommerresidens på øen, hvor bl.a. H.C Andersen ferierede. Rundturen vare ca. 2 timer. Let måltid ombord på sejlturen tilbage til Dagebüll.  Om eftermiddagen er vi tilbage i Niebüll og middag på hotellet om aftenen.  

Dag 3: Vi tjekker ud fra hotellet og skal besøge Hollænderbyen Friedrichstadt. Vi skal ud at sejle i kanalerne, og på en lille byrundtur. Inden vi slutter besøget i Friedrichstadt, spiser vi en frokost platte. Herefter hjemkørsel mod Sjælland.

Så længe der er plads i bussen kan man tilmelde sig, man skal så bagefter kontakte tovholder Jane Hansen, så hun ved hvor mange der er med fra KSV.

Tlf.nr. 56651595   24204888 

Opsamling  

Greve svømmehal kl. 7.00

Roskilde station kl. 7.30

Ølby station kl. 8.00

Pris pr. person i

dobbeltværelse kr. 2.895,-

Eneværelses tillæg kr. 325,-

Afbestillingsforsikring kr. 174,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, broafgift, buskaffe med rundstykke, ophold med halvpension på Hotel Niebüller Hof i Niebüll, Sejltur til Føhr med let frokost, Guide på Føhr, Sort Sol arrangement, suppe, kanalrundfart i Friedrichstadt, byrundtur og frokost platte i Friedrichstadt, besøg hos ECCO med let frokost,  rejsegarantifonden.

FORBEHOLD: Stære træk kan ikke reserveres på dato og klokkeslæt, så vi kan være uheldige at komme en aften, hvor stærene ikke laver ”Sort Sol”.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.01 | 16:48

Kære Conni
Du skal bare komme d. 9. februar i Ølby menighedslokaler og betale 100 kr. for resten af det halvår, medbring mad og drikke.
Mange hilsner Inge

...
12.01 | 15:46

Kære kast godt nytår. Jeg meldte mig ind jan.16. Kom to gange salg een udflugt til Hundested. Er gået i stå pt. Har kun betalt engang? Vil gerne værre med igen?

...
27.07 | 16:21

Hej Troels
Du må undskylde at jeg først svarer nu. Du er velkommen til at se om det er noget for dig, du kan bare møde op til vores fællesspisning.
Mvh Inge

...
17.07 | 13:06

Til Køge Single Venner
Ovenstående lyder godt.
Mit navn er Troels Høst Schmidt - Jeg er 49 år gammel- læreruddannet/vejleder og vil gerne mødes med ligestillede

...
Du kan lide denne side