Velkommen i Køge Single Venner

Klubbens 6 års fødselsdag 10. april 2015

Har du lyst til at møde nye mennesker, og vil du gerne have gode oplevelser sammen med andre, er vores klub måske noget for dig.


Det er medlemmernes klub, og derfor er det også medlemmerne, der bestemmer, hvilke aktiviteter der skal planlægges, og hvordan og hvornår de skal foregå.  
Du er velkommen til en fællesspisning for at se, om klubben er noget for dig. Har du lyst til at komme igen, er du velkommen til at melde dig ind. 

 

Køge Single Venner er en klub for singler og enlige i alderen fra 50 år og opefter. Vores formål er at medvirke til at skabe større netværk og give mulighed for deltagelse i forskellige arrangementer sammen med andre. 

 

Omdrejningspunktet i klubben er fællesspisning den første fredag i hver måned i Ølby Sognegård kl. 18.00, hvor vi mødes med egen mad og drikke. Bagefter drikker vi kaffe med lidt mundgodt.

Arrangementerne koster  120 kr. hvert halve år for at deltage. Betaling 1. juli og 2. januar.

Er du ny betaler du 20 kr. for første gang og ved indmeldelse 20 kr. for de resterende måneder af halvåret.

(Eksempel: deltager du første gang 1. august betaler du 20 kr. Indmelder du dig så 1. september betaler du for de sidste 4 måneder af halvåret = 4 x 20 kr. = 80 kr.)  


Efter spisning er der orientering fra klubudvalget, og vi drøfter de kommende planlagte aktiviteter, og alle der har nye ideer og forslag kommer med dem, og vi arbejder videre derfra. 

Medlemmerne er også velkomne til at fortælle lidt fra afholdte arrangementer.

Du er meget velkommen til at være tovholder, hvis du har lyst til det, og du kan altid få støtte og hjælp fra klubudvalget.


Vi har både tilbagevendende og enkeltstående aktiviteter året igennem. Aktiviteterne fremgår af hjemmesiden, som løbende opdateres.

Betaling/indbetaling til arrangementer skal ske til tovholdere.


Efter orientering og debat, hygger vi os resten af aftenen.

 

For at sikrer informationerne optimalt, har vi en medlemsliste. Det giver dig mulighed for at finde kørelejlighed i forbindelse med nogle af arrangementerne. Når du kører med, fordeles transportudgifterne ligeligt i forhold til de faktiske udgifter.

 

Klubudvalget varetager medlemmernes interesser og sikrer, at informationerne kommer ud til alle.

Derfor beder vi om nogle oplysninger fra dig i forbindelse med din indmeldelse: navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, og om du har bil og plads til flere.
Du kan give os oplysningerne ved fællesspisningen, eller du kan sende dem til os på e-mail.

Vi udleverer aldrig din adresse.


Har du ikke selv en pc, er det en god ide at alliere dig med en der har, så du kan få de informationer vi sender ud på mail.


Du er altid velkommen til at kontakte os. Gå ind under "Kontakt os her" og send en besked som mail, og du vil få svar på din mail i løbet af kort tid.

Vi håber, du har fået lyst til at lære os nærmere at kende, og du er velkommen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Lene Vesterby | Svar 11.09.2015 22.36

Hej Benny
Vi giver ikke private oplysninger videre på vores medlemmer.
Mange hilsner
Webmaster

Benny Hansen | Svar 08.09.2015 17.56

Hej Køge VEnner..

Jeg var sammen nogle sjove og underholne piger,som fortalte om jeres club.
Kunne i sende mig Rike tlf,nr hun bor i Bjæverskov.

Venlig Bennny

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.01 | 16:48

Kære Conni
Du skal bare komme d. 9. februar i Ølby menighedslokaler og betale 100 kr. for resten af det halvår, medbring mad og drikke.
Mange hilsner Inge

...
12.01 | 15:46

Kære kast godt nytår. Jeg meldte mig ind jan.16. Kom to gange salg een udflugt til Hundested. Er gået i stå pt. Har kun betalt engang? Vil gerne værre med igen?

...
27.07 | 16:21

Hej Troels
Du må undskylde at jeg først svarer nu. Du er velkommen til at se om det er noget for dig, du kan bare møde op til vores fællesspisning.
Mvh Inge

...
17.07 | 13:06

Til Køge Single Venner
Ovenstående lyder godt.
Mit navn er Troels Høst Schmidt - Jeg er 49 år gammel- læreruddannet/vejleder og vil gerne mødes med ligestillede

...
Du kan lide denne side