Velkommen i Køge Single Venner

Fra en af klubbens fødselsdage

Har du lyst til at møde nye mennesker, og vil du gerne have gode oplevelser sammen med andre, er vores klub måske noget for dig.


Det er medlemmernes klub, og derfor er det også medlemmerne, der bestemmer, hvilke aktiviteter der skal planlægges, og hvordan og hvornår de skal foregå.  
Du er velkommen til en fællesspisning for at se, om klubben er noget for dig. Har du lyst til at komme igen, er du velkommen til at melde dig ind. 

 

Køge Single Venner er en klub for singler og enlige i alderen fra 50 år og opefter. Vores formål er at medvirke til at skabe større netværk og give mulighed for deltagelse i forskellige arrangementer sammen med andre. 

 

Omdrejningspunktet i klubben er fællesspisning den første fredag i hver måned i Ølby Sognegård kl. 18.00, hvor vi mødes med egen mad og drikke. Bagefter drikker vi kaffe med lidt mundgodt.

Arrangementerne koster  150 kr. hvert halve år for at deltage. Betaling 1. juli og 2. januar.

Er du ny betaler du 25 kr. for første gang og ved indmeldelse 25 kr. for de resterende måneder af halvåret.

(Eksempel: deltager du første gang 1. august betaler du 25 kr. Indmelder du dig så 1. september betaler du for de sidste 4 måneder af halvåret = 4 x 25 kr. = 100 kr.)  


Efter spisning er der orientering fra klubudvalget, og vi drøfter de kommende planlagte aktiviteter, og alle der har nye ideer og forslag kommer med dem, og vi arbejder videre derfra. 

Medlemmerne er også velkomne til at fortælle lidt fra afholdte arrangementer.

Du er meget velkommen til at være tovholder, hvis du har lyst til det, og du kan altid få støtte og hjælp fra klubudvalget.


Vi har både tilbagevendende og enkeltstående aktiviteter året igennem. Aktiviteterne og hvem der er tovholder fremgår af hjemmesiden, som løbende opdateres.

Betaling/indbetaling til aktiviteterne skal ske til tovholdere.


Efter orientering og debat, hygger vi os resten af aftenen.

 

For at sikrer informationerne optimalt, har vi en medlemsliste. Det giver dig mulighed for at finde kørelejlighed i forbindelse med nogle af arrangementerne. Når du kører med, fordeles transportudgifterne ligeligt i forhold til de faktiske udgifter.

 

Klubudvalget varetager medlemmernes interesser og sikrer, at informationerne kommer ud til alle.

Derfor beder vi om nogle oplysninger fra dig i forbindelse med din indmeldelse: navn, telefonnummer, e-mailadresse, og bynavn.
Du kan give os oplysningerne ved fællesspisningen, eller du kan sende dem til os på e-mail.


Har du ikke selv en pc, er det en god ide at alliere dig med en der har, så du kan få de informationer vi sender ud på mail.


Du er altid velkommen til at kontakte os. Gå ind under "Kontakt os her" og send en besked som mail, og du vil få svar på din mail i løbet af kort tid.

Vi håber, du har fået lyst til at lære os nærmere at kende, og du er velkommen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

christina vervaet | Svar 11.10.2020 12:03

Vil gerne var med

Jørgen Hansen | Svar 19.06.2020 13:19

Jeg vil gerne vide lidt mere.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.08 | 15:17

Bridge. Min veninde mangler en bridgemakker til at spille i ældresagen, tirsdag eftermiddag (Køge).
Vi har det rigtig hyggeligt. Ring til mig 20601511

...
15.05 | 09:42

Så er vi igang igen. Havde dejlig tur i ‘biffen’ d.12. maj. Hele gruppen sluttede af med et lille glas og en masse god snak. Dejligt at verden er ved at åbne.

...
11.10 | 12:03

Vil gerne var med

...
19.06 | 13:19

Jeg vil gerne vide lidt mere.

...
Du kan lide denne side